Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach, 5th Edition

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
172
Cijfer
A+
Geüpload op
04-01-2026
Geschreven in
2025/2026

Access the complete test bank for Pharmacotherapeutics for Advanced Practice: A Practical Approach, 5th Edition by Virginia Poole Arcangelo and Andrew M. Peterson. This resource includes multiple-choice questions, answers, and rationales organized by chapter, covering essential topics such as pharmacokinetics, drug interactions, pediatric and geriatric pharmacotherapy, pain management, infectious diseases, chronic conditions, and more. Ideal for nurse practitioners, physician assistants, and advanced practice nursing students preparing for exams or clinical practice.

Meer zien Lees minder
Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

TEST BANK .



Pharmacotherapeutics forAdvanced Practice: A Practical Approach
. . . . . .




by Virginia Poole Arcangelo, Andrew M. Peterson
. . . . . .


Fifth Edition
.




FULL TEST BANK!!!
. .

,Chapter 1 Issues for the Practitioner in Drug Therapy
. . . . . . . .




MULTIPLE.CHOICE

1. Nurse.practitioner.prescriptive.authority.is.regulated.by:
A. The.National.Council.of.State.Boards.of.Nursing
B. The.U.S..Drug.Enforcement.Administration
C. The.State.Board.of.Nursing.for.each.state
D. The.State.Board.of.Pharmacy

ANS:. C PTS:. 1

2. Physician.Assistant.(PA).prescriptive.authority.is.regulated.by:
A. The.National.Council.of.State.Boards.of.Nursing
B. The.U.S..Drug.Enforcement.Administration
C. The.State.Board.of.Nursing
D. The.State.Board.of.Medical.Examiners

ANS:. D PTS:. 1

3. Clinical.judgment.in.prescribing.includes:
A. Factoring.in.the.cost.to.the.patient.of.the.medication.prescribed
B. Always.prescribing.the.newest.medication.available.for.the.disease.process
C. Handing.out.drug.samples.to.poor.patients
D. Prescribing.all.generic.medications.to.cut.costs

ANS:. A PTS:. 1

4. Criteria.for.choosing.an.effective.drug.for.a.disorder.include:
A. Asking.the.patient.what.drug.they.think.would.work.best.for.them
B. Consulting.nationally.recognized.guidelines.for.disease.management
C. Prescribing.medications.that.are.available.as.samples.before.writing.a.prescription
D. Following.U.S..Drug.Enforcement.Administration.(DEA).guidelines.for.pr
escribing
ANS:. B PTS:. 1

5. Nurse.practitioner.practice.may.thrive.under.health-care.reform.due.to:
A. The.demonstrated.ability.of.nurse.practitioners.to.control.costs.and.improve.patient.out
comes
B. The.fact.that.nurse.practitioners.will.be.able.to.practice.independently
C. The.fact.that.nurse.practitioners.will.have.full.reimbursement.under.health-
care.reform
D. The.ability.to.shift.accountability.for.Medicaid.to.the.state.level
ANS:. A PTS:. 1

, 4
. .
lOMoAR cPSD| 2100761




Chapter 2.Pharmacokinetic Basis of Therapeutics and Pharmacodynamic
. . . . . .




MULTIPLE.CHOICE

1. A.patient's.nutritional.intake.and.lab.work.reflects.hypoalbuminemia..This.is.critical.to.pres
cribing.because:
A. Distribution.of.drugs.to.target.tissue.may.be.affected
B. The.solubility.of.the.drug.will.not.match.the.site.of.absorption
C. There.will.be.less.free.drug.available.to.generate.an.effect
D. Drugs.bound.to.albumin.are.readily.excreted.by.the.kidney

ANS:. A PTS:. 1

2. Drugs.that.have.a.significant.first-pass.effect:
A. Must.be.given.by.the.enteral.(oral).route.only
B. Bypass.the.hepatic.circulation
C. Are.rapidly.metabolized.by.the.liver.and.may.have.little.if.any.desired.action
D. Are.converted.by.the.liver.to.more.active.and.fat-soluble.forms

ANS:. C PTS:. 1

3. The.route.of.excretion.of.a.volatile.drug.will.likely.be:
A. The.kidneys
B. The.lungs
C. The.bile.and.feces
D. The.skin

ANS:. B PTS:. 1

4. Medroxyprogesterone.(Depo.Provera).is.prescribed.IM.to.create.a.storage.reservoir.of.the.dru
g..Storage.reservoirs:
A. Assure.that.the.drug.will.reach.its.intended.target.tissue
B. Are.the.reason.for.giving.loading.doses
C. Increase.the.length.of.time.a.drug.is.available.and.active
D. Are.most.common.in.collagen.tissues

ANS:. C PTS:. 1

5. The.NP.chooses.to.give.cephalexin.every.8.hours.based.on.knowledge.of.the.drug's:
A. Propensity.to.go.to.the.target.receptor
B. Biological.half-life
C. Pharmacodynamics
D. Safety.and.side.effects

ANS:. B PTS:. 1

6. Azithromycin.dosing.requires.the.first.day's.dose.be.twice.those.of.the.other.4.days.of.the.presc
ription..This.is.considered.a.loading.dose..A.loading.dose:
A. Rapidly.achieves.drug.levels.in.the.therapeutic.range
B. Requires.four.to.five.half-lives.to.attain
C. Is.influenced.by.renal.function

, 4
. .
lOMoAR cPSD| 2100761




D. Is.directly.related.to.the.drug.circulating.to.the.target.tissues
ANS:. A PTS:. . 1

7. The.point.in.time.on.the.drug.concentration.curve.that.indicates.the.first.sign.of.a.therapeutic.effect.
is.the:
A. Minimum.adverse.effect.level
B. Peak.of.action
C. Onset.of.action
D. Therapeutic.range

ANS:. C PTS:. 1

8. Phenytoin.requires.a.trough.level.be.drawn..Peak.and.trough.levels.are.done:
A. When.the.drug.has.a.wide.therapeutic.range
B. When.the.drug.will.be.administered.for.a.short.time.only
C. When.there.is.a.high.correlation.between.the.dose.and.saturation.of.receptor.sites
D. To.determine.if.a.drug.is.in.the.therapeutic.range

ANS:. D PTS:. 1

9. A.laboratory.result.indicates.the.peak.level.for.a.drug.is.above.the.minimum.toxic.conc
entration..This.means.that.the:
A. Concentration.will.produce.therapeutic.effects
B. Concentration.will.produce.an.adverse.response
C. Time.between.doses.must.be.shortened
D. Duration.of.action.of.the.drug.is.too.long

ANS:. B PTS:. 1

10. Drugs.that.are.receptor.agonists.may.demonstrate.what.property?
A. Irreversible.binding.to.the.drug.receptor.site
B. Up-regulation.with.chronic.use
C. Desensitization.or.down-regulation.with.continuous.use
D. Inverse.relationship.between.drug.concentration.and.drug.action

ANS:. C PTS:. 1

11. Drugs.that.are.receptor.antagonists,.such.as.beta.blockers,.may.cause:
A. Down-regulation.of.the.drug.receptor
B. An.exaggerated.response.if.abruptly.discontinued
C. Partial.blockade.of.the.effects.of.agonist.drugs
D. An.exaggerated.response.to.competitive.drug.agonists

ANS:. B PTS:. 1

12. Factors.that.affect.gastric.drug.absorption.include:
A. Liver.enzyme.activity
B. Protein-binding.properties.of.the.drug.molecule
C. Lipid.solubility.of.the.drug
D. Ability.to.chew.and.swallow

ANS:. C PTS:. 1




WWW.TEGTBANKTANK.COM

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
4 januari 2026
Aantal pagina's
172
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$28.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper
Seller avatar
TESTBANKNURSEHUB
4.0
(2)

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
TESTBANKNURSEHUB Chamberlain College Of Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
8
Lid sinds
8 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
3010
Laatst verkocht
4 dagen geleden
your document plug

I offer all types of documents notes, exams and study guide practice exams. Feel free to contact me for any clarification and document prices.

4.0

2 beoordelingen

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen