Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

COMMUNITY ORAL HEALTH PRACTICE-CH 1 WITH COMPLETE SOLUTIONS

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
3
Cijfer
A+
Geüpload op
18-03-2026
Geschreven in
2025/2026

COMMUNITY ORAL HEALTH PRACTICE-CH 1 WITH COMPLETE SOLUTIONSCOMMUNITY ORAL HEALTH PRACTICE-CH 1 WITH COMPLETE SOLUTIONSCOMMUNITY ORAL HEALTH PRACTICE-CH 1 WITH COMPLETE SOLUTIONSCOMMUNITY ORAL HEALTH PRACTICE-CH 1 WITH COMPLETE SOLUTIONS 1. Dental public health is most likely to be used interchangeably with which of the following terms? a. Public health b. Population health c. Community health d. Community oral health - ANSWER-d. Community oral health 2. Which of the following components of community oral health practice parallel diagnosis in private practice? a. Program planning b. Survey/assessment c. Analysis d. Community - ANSWER-c. Analysis 3. About 1 in _____ American adults currently smoke. a. 3 b. 5 c. 7 d. 9 - ANSWER-b. 5 4. About __% of adults age 60 and older in the United States no longer have any natural teeth. a. 10 b. 15 c. 20 d. 25 - ANSWER-d. 25

Meer zien Lees minder
Instelling
COMMUNITY ORAL HEALTH
Vak
COMMUNITY ORAL HEALTH

Voorbeeld van de inhoud

COMMUNITY ORAL HEALTH
PRACTICE-CH 1 WITH COMPLETE
SOLUTIONS
1. Dental public health is most likely to be used interchangeably with which of the
following terms?
a. Public health
b. Population health
c. Community health
d. Community oral health - ANSWER-d. Community oral health

2. Which of the following components of community oral health practice parallel
diagnosis in private practice?
a. Program planning
b. Survey/assessment
c. Analysis
d. Community - ANSWER-c. Analysis

3. About 1 in _____ American adults currently smoke.
a. 3
b. 5
c. 7
d. 9 - ANSWER-b. 5

4. About __% of adults age 60 and older in the United States no longer have any
natural teeth.
a. 10
b. 15
c. 20
d. 25 - ANSWER-d. 25

5. Which of the following agencies is primarily responsible for the federal
government's role in participating in dental health-related activities?
a. Department of Justice
b. Department of Health and Human Services (DHHS)
c. Department of Education
d. Department of Labor - ANSWER-b. Department of Health and Human Services
(DHHS)

6. Which of the following federal governmental agencies is the primary federal
agency for improving access to healthcare services for people who are uninsured,
isolated, or medically vulnerable?
a. Agency for Healthcare Research and Quality (AHRQ)
b. Centers for Disease Control and Prevention (CDC)
c. Health Resources and Services Administration (HRSA)
d. Public Health Service (USPHS) - ANSWER-c. Health Resources and Services
Administration (HRSA)

Geschreven voor

Instelling
COMMUNITY ORAL HEALTH
Vak
COMMUNITY ORAL HEALTH

Documentinformatie

Geüpload op
18 maart 2026
Aantal pagina's
3
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$14.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF


Ook beschikbaar in voordeelbundel

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
NursingTutor1 West Virginia University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
1681
Lid sinds
3 jaar
Aantal volgers
1074
Documenten
18361
Laatst verkocht
1 week geleden
Nursing Tutor

Paper Due? Worry not. Hello. Welcome to NursingTutor. Here you\'ll find verified study materials for your assignments, exams and general school work. All papers here are graded A to help you get the best grade. Also, I am a friendly person so, do not hesitate to send a message in case you have a query. I wish you Luck.

3.9

457 beoordelingen

5
216
4
79
3
91
2
21
1
50

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen