Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

FIREFIGHTER 1 FINAL TEST QUESTIONS AND ANSWERS 100% CORRECT!!

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
15
Cijfer
A+
Geüpload op
02-05-2026
Geschreven in
2025/2026

Slab doors are constructed in two configurations: A. ledge and framed B. slab and panel C. raised and flat D. solid core and hollow core - ANSWER D. solid core and hollow core When ventilating a building, all of the following procedures can be used by firefighters except __________ ventilation. A. manual B. forced C. horizontal D. vertical - ANSWER A. manual The MOST IMPORTANT piece of information that the caller gives is: A. the caller's telephone number B. from where s(he) is calling C. the nature of the emergency D. the location of the emergency - ANSWER D. the location of the emergency Adults who try to escape a fire on their own are often found in one of two locations. One of those is: A. in a closet B. in the attic C. near a door D. in the middle of a room - ANSWER C. near a door One of the most useful tools to aid in handling a charged hoseline is a hose: A. jacket B. wrench C. clamp D. strap - ANSWER D. strap The MINIMUM quality of air used for SCBA is: A. Grade 6 B. Grade 2 C. Grade D

Meer zien Lees minder
Instelling
FIREFIGHTER 1
Vak
FIREFIGHTER 1

Voorbeeld van de inhoud

FIREFIGHTER 1 FINAL TEST QUESTIONS
AND ANSWERS 100% CORRECT!!

, Which type of heat transfer is a major contributor to flashover?
A. Nuclear
B. Radiation
C. Conduction
D. Convection - ANSWER D. Convection

Which of the following IS NOT one of the methods by which water tenders unload?
A. Jet dumps to increase flow rate
B. Jet siphons to increase flow rate
C. Gravity dumping through large dump valves
D. Apparatus-mounted pumps that off-load the water - ANSWER B. Jet siphons to
increase flow rate

Slab doors are constructed in two configurations:
A. ledge and framed
B. slab and panel
C. raised and flat
D. solid core and hollow core - ANSWER D. solid core and hollow core

When ventilating a building, all of the following procedures can be used by firefighters
except __________ ventilation.
A. manual
B. forced
C. horizontal
D. vertical - ANSWER A. manual

The MOST IMPORTANT piece of information that the caller gives is:
A. the caller's telephone number
B. from where s(he) is calling
C. the nature of the emergency
D. the location of the emergency - ANSWER D. the location of the emergency

Adults who try to escape a fire on their own are often found in one of two locations. One
of those is:
A. in a closet
B. in the attic
C. near a door

Geschreven voor

Instelling
FIREFIGHTER 1
Vak
FIREFIGHTER 1

Documentinformatie

Geüpload op
2 mei 2026
Aantal pagina's
15
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$12.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF


Ook beschikbaar in voordeelbundel

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Luckyexams Howard Community College
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
28
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
2
Documenten
2121
Laatst verkocht
1 maand geleden

3.6

5 beoordelingen

5
2
4
1
3
1
2
0
1
1

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen