Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

GMDSS QUIZ 1 PREMIUM QUESTION BANK SOLUTIONS AND REVIEW BUNDLE

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
54
Cijfer
A+
Geüpload op
03-05-2026
Geschreven in
2025/2026

GMDSS QUIZ 1 PREMIUM QUESTION BANK SOLUTIONS AND REVIEW BUNDLE

Instelling
GMDSS
Vak
GMDSS

Voorbeeld van de inhoud

GMDSS QUIZ 1 PREMIUM QUESTION BANK
SOLUTIONS AND REVIEW BUNDLE

●● 21D2 What would the number 1090 indicate?
A. A ship DSC MMSI number.
B. A coast station SITOR (NBDP) SELCAL number.C. A coast station
DSC MMSI number.D. A ship station SITOR (NBDP) SELCAL number.
Answer: B - A coast station


●● 21D3 Which one of the following is a ship station SELCAL?
A. 1104 B. 1502352 C. 11243 D. 0230364973
Answer: C - 11243


●● 21D4 Which of the following is the call sign for a U.S.C.G. coast
station?
A. NERK B. KPH C. WCC D. NMN
Answer: D - NMN


●● 21D5 What type of station would be assigned the call sign
WAB2174?
A. Tugboat
B. Container ship

,C. Large Passenger ship
D. Bulk Tanker
Answer: A - Tugboat


●● 21D6 What number will a ship station use to identify itself using
SITOR (NBDP)?
A. Four-digit SELCAL.
B. Five-digit SELCAL or 9-digit SELCAL number identical to MMSI.
C. 9-digit Inmarsat-F77 I. D. number.
D. 9-digit Inmarsat-FBB I.D. number.
Answer: B - Five digit SELCAL or nine digit SELCAL number identical
to MMSI


●● 22D1 What is the MID?
A. Mobile Identification Number
B. Marine Indemnity Directory
C. Mobile Interference Digits
D. Maritime Identification Digits
Answer: D - Maritime Identification Digits


●● 22D2 How many digits are in the MID (Maritime Identification
Digits)?
A. 3

,B. 7
C. 9
D. 10
Answer: A - 3


●● 22D3 What does the MID (Maritime Identification Digits) signify?
A. Port of registry
B. Nationality
C. Gross tonnage
D. Passenger vessel
Answer: B - Nationality


●● 22D4 Which of the following numbers indicates a U.S. flag ship
station?
A. 036627934
B. 243537672
C. 338426791
D. 003382315
Answer: C - 338426791


●● 22D5 Which of the following MMSI numbers indicates a U.S. flag
ship station?
A. 430326190

, B. 033609991
C. 303236424
D. 257326819
Answer: C - 303236424


●● 22D6 Which of the following numbers indicates a ship station
MMSI?
A. 003372694
B. 030356328
C. 3384672
D. 623944326
Answer: D - 623944326


●● 23D1 A DSC call is received from a station with a MMSI number of
003669991. What type of station made the
call?
A. A vessel operating in Sea Area A3.
B. A group ship station
C. A U.S. coast station
D. An Intercoastal vessel
Answer: C - A US Coast Station

Geschreven voor

Instelling
GMDSS
Vak
GMDSS

Documentinformatie

Geüpload op
3 mei 2026
Aantal pagina's
54
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$12.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TopGradeInsider Harvard University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
69
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
2
Documenten
32037
Laatst verkocht
1 dag geleden
TopGradeInsider

Welcome to TopGradeInsider, your ultimate partner in navigating academic life. We know the pressure you’re under, which is why we’ve curated a massive library of high-quality resources designed to make your life easier. Access reliable test banks, solution manuals, and study guides that clarify complex topics and save you valuable time. Don’t let stress get in the way of your degree let TopGradeInsider give you the support you need to finish strong.

Lees meer Lees minder
4.0

4 beoordelingen

5
1
4
2
3
1
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen