Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

NSG 3160 EXAM 1 PRACTICE EVALUATION 2026 QUESTION BANK FULL SOLUTION SET

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
44
Cijfer
A+
Geüpload op
12-05-2026
Geschreven in
2025/2026

NSG 3160 EXAM 1 PRACTICE EVALUATION 2026 QUESTION BANK FULL SOLUTION SET

Instelling
NSG 3160
Vak
NSG 3160

Voorbeeld van de inhoud

NSG 3160 EXAM 1 PRACTICE EVALUATION
2026 QUESTION BANK FULL SOLUTION SET


◉ Which substance displays signs of intoxication of pinpoint pupils,
decreased pulse, and BP


A.) Cocaine
B.) Nicotine
C.) Cannabis
D.) Opitaes.
Answer: D.) Opitaes


◉ Which substance displays signs of intoxication of pupillary
dilation, chills, and nausea


A.) Cocaine
B.) Nicotine
C.) Cannabis
D.) Opiates.
Answer: A.) Cocaine

,◉ Which areas on the body are lymph nodes NOT easily palpated?


A.) Head, neck, inguinal
B.) Breast and neck
C.) Axillae and arm
D.) Popliteal and inguinal.
Answer: B.) Breast and neck


◉ The corneal light reflex is also called


A.) Convergence test
B.) Accomodation test
C.) PEARRLA
D.) Hirschberg test.
Answer: D.) Hirschberg test


◉ As people age, the skin begins to "sag" NOT due to


A.) Reduced subcutaneous fat
B.) Decreased moisturizer
C.) Decreased elasticity
D.) Decreased protein and fats in diet.

,Answer: D.) Decreased protein and fats in diet


◉ With the older adult, nurses must remain aware of lingering
effects if medications and drugs due to


A.) Increased liver and kidney functioning
B.) Decreased cardiac functioning
C.) Decreased liver and kidney functioning
D.) Decreased subcutaneous fat.
Answer: C.) Decreased liver and kidney functioning


◉ If the patellar joint is able to articulate, it is able to


A.) Have range of motion
B.) Become dislocated
C.) Remain rigid
D.) Withstand a higher BMI.
Answer: A.) Have range of motion


◉ A cluster headache


A.) May be caused by alcohol and napping

, B.) Are described as throbbing
C.) Can occur several times a month
D.) Is usually retro-orbital.
Answer: A.) May be caused by alcohol and napping


◉ Is non-tenderness or tenderness an indication of malignancy?


A.) Non-tenderness
B.) Tenderness.
Answer: A.) Non-tenderness


◉ What does the Whisper Voice Test detect?


A.) High frequency or high tone loss
B.) Ear formation development
C.) Memory recall
D.) Amount of cerumen in the ear canal.
Answer: A.) High frequency or high tone loss


◉ Which of the following is NOT true of the external ear?


A.) Called Pinna

Geschreven voor

Instelling
NSG 3160
Vak
NSG 3160

Documentinformatie

Geüpload op
12 mei 2026
Aantal pagina's
44
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$12.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GradeGalaxy Havard School
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
84
Lid sinds
6 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
34542
Laatst verkocht
2 dagen geleden
GradeGalaxy

Welcome to the premier destination for high-quality academic support. GradeGalaxy7 provides a comprehensive suite of educational materials, including expertly sourced test banks, solution manuals, and study guides. Our resources are meticulously organized to streamline your revision process and enhance your understanding of core concepts. Equip yourself with the reliable content you need to achieve superior academic results.

4.0

3 beoordelingen

5
1
4
1
3
1
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen