Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Thibodeau & Patton Structure & Function of the Body, 16th Edition

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
803
Cijfer
A+
Geüpload op
07-02-2022
Geschreven in
2022/2023

Thibodeau & Patton Structure & Function of the Body, 16th Edition 1. The word derived from two word parts that mean “cutting apart” is a. physiology b. homeostasis c. anatomy d. dissection ANS: C DIF: Memorization REF: p. 3 OBJ: 1 TOP: Introduction 2. The study of how the body functions is called a. physiology b. homeostasis c. anatomy d. dissection ANS: A DIF: Memorization REF: p. 3 OBJ: 1 TOP: Introduction 3. The correct sequence of the level of organization is a. cellular, chemical, tissue, organ b. chemical, cellular, tissue, organ c. chemical, cellular, organ, tissue d. chemical, tissue, cellular, organ ANS: B DIF: Memorization REF: p. 5 OBJ: 3 TOP: Structural levels of organization 4. The smallest living unit of structure is considered to be at the a. chemical level b. cellular level c. organ level d. tissue level ANS: B DIF: Memorization REF: p. 6 OBJ: 3 TOP: Structural levels of organization 5. The reference position for all body directional terms is the a. anatomical position b. prone position c. supine position d. sitting position ANS: A DIF: Memorization REF: pp. 6-7 OBJ: 4 TOP: Anatomical position

Meer zien Lees minder
Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

Thibodeau & Patton: Structure &
Function of the Body, 16th Edition
TESTBANK

,Chapter 01: Introduction to the Body

MULTIPLE CHOICE



1. The word derived from two word parts that mean “cutting apart” is

a. physiology

b. homeostasis

c. anatomy

d. dissection



ANS: C DIF: Memorization REF: p. 3

OBJ: 1 TOP: Introduction



2. The study of how the body functions is called

a. physiology

b. homeostasis

c. anatomy

d. dissection



ANS: A DIF: Memorization REF: p. 3

OBJ: 1 TOP: Introduction



3. The correct sequence of the level of organization is

a. cellular, chemical, tissue, organ

b. chemical, cellular, tissue, organ

c. chemical, cellular, organ, tissue

d. chemical, tissue, cellular, organ



ANS: B DIF: Memorization REF: p. 5

OBJ: 3 TOP: Structural levels of organization

,4. The smallest living unit of structure is considered to be at the

a. chemical level

b. cellular level

c. organ level

d. tissue level



ANS: B DIF: Memorization REF: p. 6

OBJ: 3 TOP: Structural levels of organization



5. The reference position for all body directional terms is the

a. anatomical position

b. prone position

c. supine position

d. sitting position



ANS: A DIF: Memorization REF: pp. 6-7

OBJ: 4 TOP: Anatomical position



6. The relationship between the knee and the ankle can be described as




http://www.nursylab.com



a. the knee is inferior to the ankle

b. the knee is distal to the ankle

c. the knee is proximal to the ankle

, d. both a and b above

ANS: C DIF: Application REF: pp. 7-8 OBJ: 5 TOP: Anatomical directions



7. The relationship between the heart and the lungs can be described as

a. the heart is distal to the lungs

b. the heart is medial to the lungs

c. the heart is lateral to the lungs

d. both a and c above

ANS: B DIF: Application REF: p. 7 OBJ: 5 TOP: Anatomical directions



8. The term most opposite proximal is

a. medial

b. superior

c. anterior

d. distal

ANS: D DIF: Memorization REF: p. 7 OBJ: 5 TOP: Anatomical directions



9. Because humans walk in an upright position, the two terms that can be used interchangeably
are

a. posterior and ventral

b. posterior and inferior

c. posterior and superficial

d. posterior and dorsal

ANS: D DIF: Memorization REF: p. 7 OBJ: 5 TOP: Anatomical directions



10. The term most opposite medial is

a. dorsal

b. lateral

c. superficial

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
7 februari 2022
Aantal pagina's
803
Geschreven in
2022/2023
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$16.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
brainsmaster Walden University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
28
Lid sinds
4 jaar
Aantal volgers
25
Documenten
948
Laatst verkocht
4 maanden geleden

3.8

8 beoordelingen

5
4
4
1
3
1
2
1
1
1

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen