Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Database Systems Introduction to Databases and Data Warehouses, Jukic - Complete test bank - exam questions - quizzes (updated 2022)

Beoordeling
1.0
(1)
Verkocht
12
Pagina's
265
Cijfer
A+
Geüpload op
25-02-2022
Geschreven in
2021/2022

Description: - Test bank with practice exam questions and their answers - Compatible with different editions (newer and older) - Various difficulty levels from easy to extremely hard - The complete book is covered (All chapters) - Questions you can expect to see: Multiple choice questions, Problem solving, essays, Fill in the blanks, and True/False. - This test bank is a great tool to get ready for your next test *** If you have any questions or special request feel free to send a private message

Meer zien Lees minder
Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

Database Systems (Jukic)

Chapter 1 Introduction



1.1 Multiple Choice Questions



1) Which of the following is a format in which data can appear?

A) Text

B) Numbers

C) Image

D) All of the above

Answer: D

Diff: 1 Page Ref: 1



2) The description of the structure and the properties of the data fits into which
category?

A) Information

B) Data

C) Metadata

D) DBMS

Answer: C

Diff: 1 Page Ref: 2



3) Joe is an example of:

A) Data

B) Metadata

C) Data Type

D) DBMS

Answer: A

,Diff: 1 Page Ref: 1-2



4) FirstName is an example of:

A) Data

B) Metadata

C) Data Type

D) DBMS

Answer: B

Diff: 1 Page Ref: 1-2



5) Which of the following is typically found in the database metadata?

A) Employee names

B) Data types

C) Student ages

D) Product prices

Answer: B

Diff: 2 Page Ref: 2

,6) DBMS is software used for the following purpose:

A) Creation of databases

B) Insertion, storage, retrieval, update, and deletion of the data in the database

C) Maintenance of databases

D) All of the above

Answer: D

Diff: 1 Page Ref: 2



7) Which of the following is a component of a database system?

A) Database

B) DBMS

C) Front-end applications

D) All of the above

Answer: D

Diff: 1 Page Ref: 3



8) Which of the following requires that the end user knows how to issue commands
to the specific DBMS?

A) Direct interaction

B) Indirect interaction

C) Both direct and indirect interaction

D) Neither direct nor indirect interaction

Answer: A

Diff: 2 Page Ref: 4



9) Which of the following is a part of the database requirements step?

A) Database deployment

B) Logical modeling

, C) Conceptual modeling

D) Database implementation

Answer: C

Diff: 2 Page Ref: 4



10) Requirements can be refined and/or expanded following:

A) Database deployment

B) Logical modeling

C) Database use

D) All of the above

Answer: D

Diff: 2 Page Ref: 5



11) Implicit changes of requirements are permitted during:

A) Database deployment

B) Logical modeling

C) Database use

D) Implicit changes of requirements are not permitted

Answer: D

Diff: 2 Page Ref: 6

12) Database implementation involves using ________ to implement the database
model as an actual database.

A) Front-end applications

B) DBMS

C) Database system

D) Indirect interaction

Answer: B

Diff: 2 Page Ref: 6

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Instelling
Vak

Documentinformatie

Geüpload op
25 februari 2022
Aantal pagina's
265
Geschreven in
2021/2022
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$40.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Beoordelingen van geverifieerde kopers

Alle reviews worden weergegeven
3 jaar geleden

Same questions with others but zoom in the text size

1.0

1 beoordelingen

5
0
4
0
3
0
2
0
1
1
Betrouwbare reviews op Stuvia

Alle beoordelingen zijn geschreven door echte Stuvia-gebruikers na geverifieerde aankopen.

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TestBanks2022 Harvard University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
2172
Lid sinds
4 jaar
Aantal volgers
1702
Documenten
2238
Laatst verkocht
1 week geleden

4.0

351 beoordelingen

5
191
4
59
3
45
2
18
1
38

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen