Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Scott Pilates Written exam 2023 with complete solutions(100% verified)

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
9
Cijfer
A+
Geüpload op
21-10-2023
Geschreven in
2023/2024

Scott Pilates Written exam 2023 with complete solutions(100% verified)

Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

Scott Pilates Written exam 2023 with complete solutions(100% verified)


How is STOTT Pilates different that original Joseph Pilates method? - (correct answer)the imprint
does not press lumbar spine to mat

What is another term used to describe mid-sagittal plane?



A) Transverse

B) Circuduction

C) Frontal

D) Median Plane - (correct answer)D

Rotation does not occur at which of the following joints:



A) knee joint

B) pelvis

C) elbow joint

D) spine - (correct answer)C

Lordosis describes which of the following?



A) An exaggerated curve in the lumbar spine

B) A flat lumbar spine

C) A hyper extended spine

D)A flexed thoracic spine - (correct answer)A

Lattisimus Dorsi is involved in all but which of the following?



A) Extension

B) Retraction

C) Medially Rotates

D) Flexion - (correct answer)D

Lattismus Dorsi assists in forced expiration?



A) True

B) False - (correct answer)A

Which muscle flexes the knee and extends the hip?

, Scott Pilates Written exam 2023 with complete solutions(100% verified)




A) Rectus Femoris

B) Semimembranousous

C) Semitendinous

D Bicepts Femoris - (correct answer)D

Which muscle protracts the scapula?



A) Latissumus Dorsi

B) Serratus Anterior

C) Rhomboids

D) Mid Trapezius - (correct answer)B

Which joint involves the glenoid fossa?



A) Shoulder Joint

B) Knee Joint

C) Elbow Joint - (correct answer)A

What does contra-lateral mean?



A) same side of body

B) front side of body

C) opposite side of body - (correct answer)C

The scapula articulates with which of the following?



A) Ribs

B) Clavicle

C) Spine - (correct answer)B

Which of the following is not one of the Joseph Pilates original principles?



A) Breathing

B) Precision

C) Scapular Placement

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
21 oktober 2023
Aantal pagina's
9
Geschreven in
2023/2024
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$10.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper
Seller avatar
sharpminds676

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
sharpminds676 uon
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
-
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
21
Laatst verkocht
-

0.0

0 beoordelingen

5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen