Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

ff2 pre incident plan Questions and Answers

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
7
Cijfer
A+
Geüpload op
29-06-2024
Geschreven in
2023/2024

ff2 pre incident plan Questions and Answers

Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

ff2 pre incident plan Questions and
Answers

Residential sprinkler systems are wet or dry pipe systems. The recommended piping for
wet or dry systems is constructed of:
a. lead
b. ductile iron
c. brass
d. plastic - ANS-d. plastic

a _____ system is used to protect large commercial and industrial buildings and is
staffed and supervised on the property.
a. central Station
b. local proprietary
c. remote
d. proprietary - ANS-d. proprietary

A network of intermediate sized pipe that reinforces the over all grid system by forming
loops that interconnect primary are:
a. primary loop
b. secondary feeders
c. distributors
d. grid networks - ANS-b. secondary feeders

which is a component of a grid system?
a. primary feeders
b. drain valves
c. branch lines
d. risers - ANS-a. primary feeders

which is a component of a grid system?
a. mainlines
b. secondary feeders
c. loop
d. risers - ANS-b. secondary feeders

, the correct temperature rating for a sprinkler color coded green is
a. 250-300 degrees
b. 400-475 degrees
c. 325-375 degrees
d. 175-225 degrees - ANS-b. 400-475 degrees

For a gravity system to work, the primary water supply must be at least ______ feet
above the highest point in the water distribution system.
a. 50
b. 100
c. 150
d. 300 - ANS-b. 100

The required fire flows calculated based on:
a. time of day
b. building construction
c. number of responding firefighters
d. building code - ANS-b. building construction

Which cause reduction of a sprinkler system's effectiveness?
a. excessive sediment in the pipes
b. extra pump pressure
c. height of building
d. pumping into the system - ANS-a. excessive sediment in the pipes

Failure to open a dry barrel hydrant Foley will result in a reduced amount of valuable
water and will contribute to
a. sedimentation
b. susceptibility to freezing
c. difficulty in draining the main
d. ground erosion - ANS-d. ground erosion

which release mechanism is commonly used to activate a sprinkler?
a. roller links
b. valve cap
c. chemical bulb
d. chemical pellet - ANS-d. chemical pellet

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
29 juni 2024
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2023/2024
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$8.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
scholartutor Chamberlain College Of Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
2771
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
3
Documenten
10727
Laatst verkocht
4 dagen geleden

4.8

923 beoordelingen

5
813
4
79
3
20
2
7
1
4

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen