Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Allied Healthcare EOPA Study Guide

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
15
Cijfer
A+
Geüpload op
04-07-2024
Geschreven in
2023/2024

Allied Healthcare EOPA Study Guide

Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

Allied Healthcare EOPA Study Guide
Where would you find an anaerobic microorganism?
A) On a toilet seat
B) In the soil
C) In the air
D) In sterile Water - ANS-B) In the soil

anaerobic microorganisms - ANS-Organisms harmed by the air

What statement about bacteria is true?
A) All bacteria are harmful
B) All bacteria are round
C) All bacteria reproduce inside other living cells
D) All bacteria are single-celled organisms - ANS-D) All bacteria are single-celled
organisms

A man died from an infection caused by a rickettsiae. The infection was most likely
transmitted by:
A) Walking barefoot in a locker room
B) A blood transfusion
C) A tick bite
D) Breathing in contaminated air - ANS-C) A tick bite

A patient's sore throat is caused by streptococcus. How would it be treated?
A) Antibiotics
B) Antifungal gargle
C) Antiviral throat wash
D) There is no treatment - ANS-A) Antibiotics

What organism can only be seen with an electron microscope?
A) Virus
B) Protozoa
C) Bacteria
D) Fungus - ANS-A) Virus

Beth has a nosocomial infection. How did she get it?
A) Hiking in the woods
B) Have a massage at a local hotel

, C) Eating contaminated food
D) Spending three days in a hospital - ANS-D) Spending three days in a hospital

nosocomial infection - ANS-Infections acquired within the hospital

All pathogens are:
A) Animal like
B) Disease producing
C) Destroyed by antibiotics
D) Transmitted by insects - ANS-B) Disease producing

Tuberculosis is caused by tubercle bacillus, which is a/an:
A) Virus
B) Protozoa
C) Bacteria
D) Fungus - ANS-C) Bacteria

Albert has a yeast infection under his arm. It should be treated with a/an:
A) Antifungal cream
B) Antibiotic ointment
C) Vaccination
D)Hot compress - ANS-A) Antifungal cream

An infection that develops when the body's normal defenses are not working properly is
a/an:
A) Mutant infection
B) Nonpathogenic infection
C) Opportunistic infection
D) Recessive infection - ANS-C) Opportunistic infection

Non-pathogenic infection - ANS-Incapable of causing a disease

A sterile towel falls on the floor. The towel is now considered:
A) Infectious
B) Contaminated
C) Antiseptic
D) Disinfected - ANS-B) Contaminated

What could be found on the surface of a sterile instrument?
A) Viruses

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
4 juli 2024
Aantal pagina's
15
Geschreven in
2023/2024
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$10.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
GOLDSOLUTIONS Chamberlain College Of Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
12383
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
61
Documenten
17385
Laatst verkocht
2 dagen geleden

4.5

123 beoordelingen

5
93
4
10
3
10
2
4
1
6

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen