Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

DASA DevOps Exam Practice Questions and Answers (100% Pass)

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
11
Cijfer
A+
Geüpload op
27-08-2024
Geschreven in
2024/2025

DASA DevOps Exam Practice Questions and Answers (100% Pass) How many questions at minimum do you need to attempt correctly to become DASA Devops Fundamentals certified? a) 24 out of 40 b) 26 out of 40 c) 28 out of 40 d) 32 out of 40 - Answer️️ -B Which can be a challenge for IT organizations following traditional ways of developing products? a) High Creativity b) Improved Speed to Market c) Increased Employee Engagement d) Sporadic Releases - Answer️️ -D Identify the factors enabling IT organizations to move fast. 1. Automation. ©SOPHIABENNET@2024/2025 Wednesday, August 21, 2024 12:13 PM 2 2. Continuous Improvement. 3. Oneness. 4. Simplified Operating Models. a) 1, 2, and 3 b) 1, 2, and 4 c) 1, 3, and 4 d) 2, 3, and 4 - Answer️️ -B Which is the characteristic of an autonomous team? a) 24x7 Availability. b) Bureaucratic. c) Horizontally-Oriented Teams. d) Self-Directed. - Answer️️ -D Which indicator ensures that software is always in the releasable state? a) Continuous Delivery. b) Version Control. ©SOPHIABENNET@2024/2025 Wednesday, August 21, 2024 12:13 PM 3 c) Automated Testing. d) Monitoring System and Application Health. - Answer️️ -A People of which profile are interesting to converse with and focuses on innovation? a) I-Shape. b) Dash-Shape. c) T-Shape. d) V-Shape. - Answer️️ -C According to DASA, what are the skill areas that you need to be proficient at to be an effective Devops team member? a) Continuous Delivery, Courage, DevOps Leadershi

Meer zien Lees minder
Instelling
DASA DevOps
Vak
DASA DevOps

Voorbeeld van de inhoud

©SOPHIABENNET@2024/2025 Wednesday, August 21, 2024 12:13 PM




DASA DevOps Exam Practice Questions and
Answers (100% Pass)

How many questions at minimum do you need to attempt correctly
to become DASA Devops Fundamentals certified?



a) 24 out of 40

b) 26 out of 40

c) 28 out of 40

d) 32 out of 40 - Answer✔️✔️-B

Which can be a challenge for IT organizations following traditional
ways of developing products?



a) High Creativity

b) Improved Speed to Market

c) Increased Employee Engagement

d) Sporadic Releases - Answer✔️✔️-D

Identify the factors enabling IT organizations to move fast.



1. Automation.



1

, ©SOPHIABENNET@2024/2025 Wednesday, August 21, 2024 12:13 PM




2. Continuous Improvement.

3. Oneness.

4. Simplified Operating Models.



a) 1, 2, and 3

b) 1, 2, and 4

c) 1, 3, and 4

d) 2, 3, and 4 - Answer✔️✔️-B

Which is the characteristic of an autonomous team?



a) 24x7 Availability.

b) Bureaucratic.

c) Horizontally-Oriented Teams.

d) Self-Directed. - Answer✔️✔️-D

Which indicator ensures that software is always in the releasable
state?



a) Continuous Delivery.

b) Version Control.




2

Geschreven voor

Instelling
DASA DevOps
Vak
DASA DevOps

Documentinformatie

Geüpload op
27 augustus 2024
Aantal pagina's
11
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$10.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
SophiaBennett Howard Community College
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
148
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
5
Documenten
9097
Laatst verkocht
1 week geleden
EXAM GAME-CHANGER

Exam Questions and Answers Section : Study Like a Pro, Study Smart, Study with Sophia.

3.6

28 beoordelingen

5
10
4
5
3
8
2
1
1
4

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen