Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Algebra and Trigonometry Enhanced with Graphing Utilities 8th Edition Sullivan

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
185
Cijfer
A+
Geüpload op
21-11-2024
Geschreven in
2024/2025

Use U = universal set = {0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9}, A = {1, 2, 3, 5, 8}, B = {2, 3, 5, 7}, and C = {1, 4, 9} to find the set. 1) B ∪ C A) { } B) {1, 2, 3, 5, 7, 9} C) {0} D) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 9} Answer: D 2) A ∪ C A) {1} B) {1, 2, 3, 4, 5, 8, 9} C) {4, 6, 7, 9} D) {1, 2, 3, 5, 7, 9} Answer: B 3) A ∩ B A) {1, 2, 3, 5, 8} B) {2, 3, 5} C) {1, 2, 3, 5, 7, 8} D) {2, 3, 5, 7} Answer: B 4) A ∩ C A) {1} B) {4, 6, 7, 9} C) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9} D) {1, 2, 3, 5, 7, 9} Answer: A 5) (A ∩ B) ∪ C A) {2, 3, 5} B) {1, 2, 3, 5} C) {1, 2, 3} D) {1, 2, 3, 4, 5, 9} Answer: D 6) (B ∪ C) ∩ A A) { } B) {1, 2, 3, 5} C) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 9} D) {1, 2, 3} Answer: B 7) B A) {0, 1, 4, 6, 9} B) {0, 1, 4, 6, 7, 8, 9} C) {0, 1, 4, 6, 8, 9} D) {1, 4, 6, 8, 9} Answer: C 8) A ∪ B A) {1, 4, 6, 8, 9} B) {0, 4, 6, 9} C) {1, 2, 3, 5, 7, 8} D) {4, 6, 9} Answer: B 9) A ∩ C A) {1} B) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9} C) {0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9} D) {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9} Answer: C 10) B ∩ C A) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 9} B) {6, 8} C) {0, 6, 8} D) { } Answer: C 1 DOWNLOAD THE Test Bank for Algebra and Trigonometry Enhanced with Graphing Utilities 8th Edition Sullivan List all the elements of B that belong to the given set. 11) B = 10, 6, -4, 0, 7 8 , - 87 , 8.3 Integers A) {10, 0} B) {10, 0, 6} C) {10, -4, 0} D) {10, -4} Answer: C 12) B = 4, 6, -23, 0, 2 3 , - 32 , 4.1 Natural numbers A) {4} B) {4, 0} C) 4, 0, - 3 2 D) {-23, 0, 4} Answer: A 13) B = 4, 5, -13, 0, 0 6 Real numbers A) 4, 5, -13, 0, 0 6 B) {4, -13, 0} C) 4, -13 D) 4, -13, 0, 0 6 Answer: A 14) B = 10, 5, -21, 0, 0 9 , 0.43 Rational numbers A) 10, -21, 0, 0 9 , 0.43 B) 5, 0 9 , 0.43 C) { 5} D) {10, 0} Answer: A 15) B = 16, 5, -14, 0, 0 3 , 0.17 Irrational numbers A) { 5, 0.17} B) { 5} C) 5, 0 3 , 0.17 D) 5, 0 3 Answer: B 2 DOWNLOAD THE Test Bank for Algebra and Trigonometry Enhanced with Graphing Utilities 8th Edition Sullivan 16) B = {13, 7, -19, 0, 7 9 , - 97 , 3.5, 25π, 0....} Integers A) {13, 0} B) {13, -19, 0} C) {13, -19} D) {13, 0, 7} Answer: B 17) B = {3, 6, -16, 0, 1 4 , -4, 8.1, 6π, 0....} Natural numbers A) {3} B) {3, 0} C) 3, 0, - 4 D) {-16, 0, 3} Answer: A 18) B = {8, 8, -23, 0, 0 2 , 25, 0.89, -8π, 0.252525...} Rational numbers A) 8, -23, 0, 0 2 , 25, 0.89, -8π, 0.252525... B) 8, -23, 0, 0 2 , 25, 0.89, 0.252525... C) 8, -23, 0, 0 2 , 0.89 D) 8, -23, 0, 0 2 , 0.89, 0.252525... Answer: B 19) B = {5, 8, -15, 0, 0 1 , , 0.28, -8π, 0.999...} Irrational numbers A) { 8} B) 8, 0 1 , -8π C) { 8, -8π, 0.999...} D) { 8 , -8π} Answer: D Approximate the number rounded to three decimal places, and truncated to three decimal places. 20) 0.0797 A) 0.080 0.079 B) 0.079 0.080 C) 0.081 0.079 D) 0.080 0.080 Answer: A 21) 2. A) 2.667 2.666 B) 2.667 2.667 C) 2.668 2.666 D) 2.666 2.667 Answer: A 22) 13 9 A) 1.444 1.444 B) 1.445 1.444 C) 1.445 1.445 D) 1.44

Meer zien Lees minder
Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

,DOWNLOAD THE Test Bank for Algebra and Trigonometry Enhanced with
Graphing Utilities 8th Edition Sullivan
MULTIPLE CHOICE. Choose the one alternative that best completes the statement or answers the question.

Use U = universal set = {0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9}, A = {1, 2, 3, 5, 8}, B = {2, 3, 5, 7}, and C = {1, 4, 9} to find the set.
1) B ∪ C
A) { } B) {1, 2, 3, 5, 7, 9} C) {0} D) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 9}
Answer: D

2) A ∪ C
A) {1} B) {1, 2, 3, 4, 5, 8, 9} C) {4, 6, 7, 9} D) {1, 2, 3, 5, 7, 9}
Answer: B

3) A ∩ B
A) {1, 2, 3, 5, 8} B) {2, 3, 5} C) {1, 2, 3, 5, 7, 8} D) {2, 3, 5, 7}
Answer: B

4) A ∩ C
A) {1} B) {4, 6, 7, 9}
C) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9} D) {1, 2, 3, 5, 7, 9}
Answer: A

5) (A ∩ B) ∪ C
A) {2, 3, 5} B) {1, 2, 3, 5} C) {1, 2, 3} D) {1, 2, 3, 4, 5, 9}
Answer: D

6) (B ∪ C) ∩ A
A) { } B) {1, 2, 3, 5} C) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 9} D) {1, 2, 3}
Answer: B

7) B
A) {0, 1, 4, 6, 9} B) {0, 1, 4, 6, 7, 8, 9} C) {0, 1, 4, 6, 8, 9} D) {1, 4, 6, 8, 9}
Answer: C

8) A ∪ B
A) {1, 4, 6, 8, 9} B) {0, 4, 6, 9} C) {1, 2, 3, 5, 7, 8} D) {4, 6, 9}
Answer: B

9) A ∩ C
A) {1} B) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9}
C) {0, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9} D) {1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9}
Answer: C

10) B ∩ C
A) {1, 2, 3, 4, 5, 7, 9} B) {6, 8} C) {0, 6, 8} D) { }
Answer: C




1




mynursytest.store

,DOWNLOAD THE Test Bank for Algebra and Trigonometry Enhanced with
Graphing Utilities 8th Edition Sullivan
List all the elements of B that belong to the given set.
7 8
11) B = 10, 6, -4, 0, , - , 8.3
8 7
Integers
A) {10, 0} B) {10, 0, 6} C) {10, -4, 0} D) {10, -4}
Answer: C

2 3
12) B = 4, 6, -23, 0, , - , 4.1
3 2
Natural numbers
3
A) {4} B) {4, 0} C) 4, 0, - D) {-23, 0, 4}
2

Answer: A


13) B = 4, 5, -13, 0, 0
6


Real numbers

A) 4, 5, -13, 0, 0 B) {4, -13, 0}
6
0
C) 4, -13 D) 4, -13, 0,
6

Answer: A


14) B = 10, 5, -21, 0, 0 , 0.43
9


Rational numbers
A) 10, -21, 0, 0 , 0.43 B) 5, 0 , 0.43
9 9

C) { 5} D) {10, 0}

Answer: A


15) B = 16, 5, -14, 0, 0 , 0.17
3


Irrational numbers

A) { 5, 0.17} B) { 5} C) 5, 0 , 0.17 D) 5, 0
3 3

Answer: B




2




mynursytest.store

, DOWNLOAD THE Test Bank for Algebra and Trigonometry Enhanced with
Graphing Utilities 8th Edition Sullivan
7 9
16) B = {13, 7, -19, 0, , - , 3.5, 25π, 0.257257257...}
9 7
Integers
A) {13, 0} B) {13, -19, 0} C) {13, -19} D) {13, 0, 7}
Answer: B

1
17) B = {3, 6, -16, 0, , -4, 8.1, 6π, 0.625625625...}
4
Natural numbers
A) {3} B) {3, 0} C) 3, 0, - 4 D) {-16, 0, 3}
Answer: A


18) B = {8, 8, -23, 0, 0 , 25, 0.89, -8π, 0.252525...}
2
Rational numbers
A) 8, -23, 0, 0 , 25, 0.89, -8π, 0.252525... B) 8, -23, 0, 0 , 25, 0.89, 0.252525...
2 2

C) 8, -23, 0, 0 , 0.89 D) 8, -23, 0, 0 , 0.89, 0.252525...
2 2

Answer: B


19) B = {5, 8, -15, 0, 0 , , 0.28, -8π, 0.999...}
1
Irrational numbers
A) { 8} B) 8, 0 ,-8π C) { 8, -8π, 0.999...} D) { 8, -8π}
1

Answer: D

Approximate the number rounded to three decimal places, and truncated to three decimal places.
20) 0.0797
A) 0.080 B) 0.079 C) 0.081 D) 0.080
0.079 0.080 0.079 0.080
Answer: A

21) 2.66666667
A) 2.667 B) 2.667 C) 2.668 D) 2.666
2.666 2.667 2.666 2.667
Answer: A

13
22)
9
A) 1.444 B) 1.445 C) 1.445 D) 1.444
1.444 1.444 1.445 1.445
Answer: A




3




mynursytest.store

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
21 november 2024
Aantal pagina's
185
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$15.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
NurseAdvocate chamberlain College of Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
495
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
77
Documenten
12046
Laatst verkocht
2 dagen geleden
NURSE ADVOCATE

I have solutions for following subjects: Nursing, Business, Accounting, statistics, chemistry, Biology and all other subjects. Nursing Being my main profession line, I have essential guides that are Almost A+ graded, I am a very friendly person: If you would not agreed with my solutions I am ready for refund

4.6

239 beoordelingen

5
193
4
14
3
15
2
6
1
11

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen