Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank ForCriminal Justice Chapter 1 100% Correct! (0

Beoordeling
3.0
(1)
Verkocht
-
Pagina's
32
Cijfer
A+
Geüpload op
09-03-2025
Geschreven in
2024/2025

Test Bank ForCriminal Justice Chapter 1 100% Correct! (0

Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

Chapter 9 m




MULTIPLE CHOICEm




1. Usemofmthemdeathmpenaltymismbestmdescribedmbymwhichmphilosophymofmpunishment?
a. incapacitation
b. specialmdeterrence
c. rehabilitation
d. retribution
e. generalmdeterrence

ANS: D REF: Pagem277 OBJ: 1

2. Themphilosophymwhichmassumesmthatmthemgeneralmpublicmwillmnotmcommitmamcrimembecausemtheymob
servemthempunishmentmofmothersmismcalled:
a. incapacitation
b. specialmdeterrence
c. rehabilitation
d. retribution
e. generalmdeterrence

ANS: E REF: Pagem278 OBJ: 1

3. Punishmentmdesignedmtomaffectmthemfuturemchoicemandmbehaviormofmindividualsmandmtarget
edmatmindividualsmwhomhavemalreadymbeenmconvictedmismcalled:
a. incapacitation
b. specificmdeterrence
c. rehabilitation
d. retribution
e. generalmdeterrence

ANS: B REF: Pagem278 OBJ: 1

4. Thismphilosophymofmpunishmentminmwhichmthemprimarymfunctionmofmimprisonmentmandmexecutionmism
seenmasmpreventingmampersonmfrommcommittingmadditionalmcrimesmismknownmas:
a. incapacitation
b. specialmdeterrence
c. rehabilitation
d. retribution
e. generalmdeterrence

ANS: A REF: Pagem279 OBJ: 1




306

, TestmBank


5. Themphilosophymofmpunishment,mwhichmseeksmtomtargetm“careermcriminals”mbymlockingmthemmu
pmformamlengthiermtimeframemthanmamfirstmtimemoffender:
a. incapacitation
b. specialmdeterrence
c. rehabilitation
d. selectivemincapacitation
e. deterrence

ANS: D REF: Pagem280 OBJ: 1

6. Whichmofmthemfollowingmsituationsmismanmexamplemofmrestorativemjustice?
a. Amviolentmoffendermismsentencedmtom6mmonthsminmjail.
b. Ampropertymoffendermreceivesmcorporalmpunishment.
c. Amdrugmoffendermpicksmupmtrashmonmthemhighways.
d. Ammanmwhomhasmabusedmhismwifemismsentencedmtomangermmanagement.
e. Amjuvenilemwhomstolemamlawnmmowermmeetsmwithmthemvictimmtomdiscussmhismactions.

ANS: E REF: Pagesm281 OBJ: 1

7. Thirtympercentmofmpeoplemundermcorrectionalmcaremaremrepresentedminmthismmostmvisiblempenalty:
a. probation
b. incarceration
c. parole
d. shockmprobation
e. death

ANS: B REF: Pagem283 OBJ: 2

8. Indeterminatemsentencesmaremmostmcloselymassociatedmwithmwhichmofmthemfollowingmphilosop
hiesmofmpunishment?
a. incapacitation
b. rehabilitation
c. generalmdeterrence
d. specificmdeterrence
e. restorativemjustice

ANS: B REF: Pagem283 OBJ: 2

9. Whenmamsentencemhasmamfixedmtermmofmimprisonmentmatmamspecificmperiod,mitmismreferredmtomas:
a. indeterminatemsentencing
b. presumptivemsentencing
c. determinatemsentencing
d. mandatorymsentencing
e. preventativemsentencing

ANS: C REF: Pagem283 OBJ: 2

,307

, Chapterm9:mPunishmentmandmSentencing


10. Amsentencem formwhichmthemlegislaturemormamcommissionmsetsmamminimummandmmaximummrangemofmmonthsmormyear
s.mJudgesmaremtomfixmthemlengthmofmthemsentencemwithinmthatmrange,mallowingmformspecialmcircumstances.
a. indeterminatemsentencing
b. presumptivemsentencing
c. determinatemsentencing
d. mandatorymsentencing
e. preventativemsentencing

ANS: B REF: Pagem283 OBJ: 2

11. Whenmoffendersmwhomcommitmamspecificmcrimemaremrequiredmtomservemamminimummperi
odmofmincarcerationmbeforemrelease,mitmismknownmas:
a. indeterminatemsentencing
b. presumptivemsentencing
c. preemptivemsentencing
d. mandatorymsentencing
e. preventivemsentencing

ANS: D REF: Pagem283 OBJ: 2

12. Amreductionminmanminmate’smprisonmsentencemformgoodmbehavior,mwhichmhelpsmtommaintainmord
erminmthemcorrectionalmfacility:
a. parole
b. earnedmtime
c. goodmtime
d. incentivemtime
e. postmsentencingmtime

ANS: C REF: Pagem284 OBJ: 2

13. Amreductionminmamprisoner’smsentencemasmamrewardmformparticipationminmeducationalmorm
othermrehabilitationmprograms:
a. parole
b. earnedmtime
c. goodmtime
d. incentivemtime
e. postmsentencingmtime

ANS: B REF: Pagem285 OBJ: 2

14. Whomdeterminesmwhethermamprisoner’smsentencemmaymbemreducedmformgoodmbehavior?
a. judge
b. prosecutor
c. statemsuprememcourt
d. prisonmadministrator
e. governormofmthemstate

ANS: D REF: Pagem284 OBJ: 2

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
9 maart 2025
Aantal pagina's
32
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$19.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF


Ook beschikbaar in voordeelbundel

Beoordelingen van geverifieerde kopers

Alle reviews worden weergegeven
1 jaar geleden

3.0

1 beoordelingen

5
0
4
0
3
1
2
0
1
0
Betrouwbare reviews op Stuvia

Alle beoordelingen zijn geschreven door echte Stuvia-gebruikers na geverifieerde aankopen.

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
TESTBANKPROS Teachme2-tutor
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
17
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
1
Documenten
301
Laatst verkocht
1 week geleden

4.8

780 beoordelingen

5
656
4
83
3
29
2
9
1
3

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen