Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

TEST BANK FOR PSYCHOLOGICAL TESTING PRINCIPLES, APPLICATIONS, AND ISSUES, 9TH EDITION, ROBERT M. KAPLAN, DENNIS P. SACCUZZO.pdf

Beoordeling
4.0
(1)
Verkocht
-
Pagina's
304
Cijfer
A+
Geüpload op
10-04-2025
Geschreven in
2024/2025

TEST BANK FOR PSYCHOLOGICAL TESTING PRINCIPLES, APPLICATIONS, AND ISSUES, 9TH EDITION, ROBERT M. KAPLAN, DENNIS P. SACCUZZO.pdf

Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

https://www.stuvia.com/
Stuvia.comm- mThemMarketplacemto mBuy mand mSell myour mStudy mMaterial




TEST BANK FOR PSYCHOLOGICA
m m m




L TESTING PRINCIPLES, APPLICA
m m m




TIONS, AND ISSUES, 9TH EDITIO
m m m m




N, ROBERT M. KAPLAN, DENNIS
m m m m m




P. SACCUZZO m

,https://www.stuvia.com/




Chapter 1— m




Introduction MULTIPL m




E CHOICE
m




1. According to a study (Espenshade & Chung, 2010; Jaschik, 2
m m m m m m m m m



006), growing numbers of four-
m m m m


year colleges are not relying on the SAT test partly because of
m m m m m m m m m m m



a. budget constraints. m



b. diversity concerns. m



c. reliability issues. m



d. quality control. m




ANS: B PTS: 1 REF: Introduction

2. Psychological tests m



a. pertain only to overt behavior.
m m m m



b. always have right or wrong answers.
m m m m m



c. do not attempt to measure traits.
m m m m m



d. measure characteristics of human behavior.
m m m m




ANS: D PTS: 1 REF:
Basic Concepts MSC: m m www

3. The specific stimulus on a test to which a person responds
m m m m m m m m m m m



overtly is called a(n)
m m m


a. overt event.
m



b. answer.
c. item.
d. scale.

,https://www.stuvia.com/




ANS: C PTS: 1 REF: Basic Concepts
m




4. An individual test
m m



a. involves a single examiner for two or more subjects.
m m m m m m m m



b. involves only tests of human ability.
m m m m m



c. can only be given to one person at a time.
m m m m m m m m m



d. involves more than one examiner for a single subject.
m m m m m m m m




ANS: C PTS: 1 REF: Basic Concepts
m




5. A group test
m m



a. can be given to multiple people by one examiner.
m m m m m m m m



b. can only be given to three people at a time.
m m m m m m m m m



c. involves a group of examiners for a single subject.
m m m m m m m m



d. involves only tests of human ability.
m m m m m




ANS: A PTS: 1 REF: Basic Concepts
m




6. Previous learning can best be described as
m m m m m m


a. achievement.
b. aptitude.
c. intelligence.
d. ability.


ANS: A PTS: 1 REF:
Basic Concepts MSC: m m www

7. The potential for learning a specific skill can best be described
m m m m m m m m m m




Downloadedmby:mSophiiem|
m
Distribution mofmthis mdocumentmis millegal

,https://www.stuvia.com/
Stuvia.comm-
mThemMarketplacemto mBuy mand mSell myour mStudy mMaterial




as
a. achievement.
b. aptitude.

c. intelligence.
d. ability.


ANS: B PTS: 1 REF: Basic Concepts
m




8. One's general potential, independent of prior learning, can best
m m m m m m m m m



be described as
m m


a. achievement.
b. aptitude.
c. intelligence.
d. ability.


ANS: C PTS: 1 REF: Basic Concepts
m




9. Achievement, aptitude, and intelligence can be encompassed
m m m m m m m



by the term
m m


a. human potential.
m



b. human traits.
m



c. human personality.
m



d. human ability.
m




ANS: D PTS: 1 REF: Basic Concepts
m




10. Structured personality tests
m m


a. require you to produce something spontaneously.
m m m m m




Downloadedmby:mSophiiem|
m

Distribution mofmthis mdocumentmis millegal

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
10 april 2025
Aantal pagina's
304
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$20.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF


Ook beschikbaar in voordeelbundel

Beoordelingen van geverifieerde kopers

Alle reviews worden weergegeven
1 jaar geleden

4.0

1 beoordelingen

5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
Betrouwbare reviews op Stuvia

Alle beoordelingen zijn geschreven door echte Stuvia-gebruikers na geverifieerde aankopen.

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
STUVIAVERIFIED ujk
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
15
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
501
Laatst verkocht
1 maand geleden

4.6

491 beoordelingen

5
367
4
73
3
29
2
14
1
8

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen