Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

ASVAB SCIENCE TEST QUESTIONS WITH ACCURATE SOLUTIONS

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
10
Cijfer
A+
Geüpload op
21-04-2025
Geschreven in
2024/2025

ASVAB SCIENCE TEST QUESTIONS WITH ACCURATE SOLUTIONS

Instelling
ASVAB
Vak
ASVAB

Voorbeeld van de inhoud

ASVAB SCIENCE TEST QUESTIONS WITH ACCURATE
SOLUTIONS


1) Which substance can be used to treat drinking water of questionable purity?
A) Ammonia
B) Chlorine
C) Hydrogen Chloride
D) Iodine -- Correct Answer ✔✔ D

2) A viral infection in humans characterized by a very long time between the initial
exposure and the exhibition of the symptoms is
A) AIDS
B) Measles
C) Pneumonia
D) Chicken pox -- Correct Answer ✔✔ A

3) The beneficial relationship between termites and the protozoa that inhabit their
digestive systems is called
A) Symbiosis
B) Parthenogenesis
C) Mitosis
D) Phagocytosis -- Correct Answer ✔✔ A

4) Erosion and depletion are problems associated with
A) Blood circulation
B) The ozone layer
C) Soil conservation
D) Cardiovascular exercise -- Correct Answer ✔✔ C

5) The particle with a ___ charge in the nucleus of an atom is a(n) ___
A) positive, electron

, B) positive, proton
C) negative, neutron
D) neutral, positron -- Correct Answer ✔✔ B

6) The four forces that act on an aircraft in flight are
A) lift, thrust, friction, and inertia
B) lift, gravity, thrust, and drag
C) thrust, vector, speed, and fluid density
D) lift, downdraft, thrust, vector -- Correct Answer ✔✔ B

7) Electrons have a ___ charge
A) Positive
B) Negative
C) Neutral
D) Variable -- Correct Answer ✔✔ B

8) Antibodies
A) identify and neutralize foreign objects inside the body
B) bond with antigens to keep the body's hormones balanced
C) prevent infection by blocking access to the circulatory system
D) are produced by the endocrine system -- Correct Answer ✔✔ A

9) A gamete is a cell that
A) fuses with a zygote during fertilization
B) provides nutritional support to a developing fetus
C) fuses with another gamete during fertilization
D) fuses with a spermatid before fertilization -- Correct Answer ✔✔ C

10) What is the smallest part of matter that retains the chemical properties
characteristic of a particular element?
A) Isotope
B) Molecule
C) Electron
D) Atom -- Correct Answer ✔✔ D

11) The average distance of the Earth from the sun is about

Geschreven voor

Instelling
ASVAB
Vak
ASVAB

Documentinformatie

Geüpload op
21 april 2025
Aantal pagina's
10
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$11.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Betatutors Chamberlain College Of Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
20
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
0
Documenten
2060
Laatst verkocht
9 uur geleden
REALEXAMS

4.0

3 beoordelingen

5
1
4
1
3
1
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen