Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

AFOQT Math Knowledge Exam Questions And Answers.docx

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
34
Cijfer
A+
Geüpload op
29-05-2025
Geschreven in
2024/2025

AFOQT Math Knowledge Exam Questions And A

Instelling
Statistics.
Vak
Statistics.

Voorbeeld van de inhoud

AFOQT Math Knowledge Exam Questions
And Answers
The figure is an X. O is the center.
In this figure, angle POS measures 90°. What is the measure of
angle ROQ?
a. 45°
b. 90°
c. 180°
d. 270°
e. 360° -
correct answer ✅B. 90°


4 1/5 + 1 2/5 + 3 3/10
a. 8 9/10
b. 9 1/10
c. 8 4/5
d. 8 6/15
e. 9 5/10 -
correct answer ✅A. 8 9/10


3/4 is equal to
a. 0.25

,AFOQT Math Knowledge Exam Questions
And Answers
b. 0.30
c. 0.34
d. 0.50
e. 0.75 -
correct answer ✅E. 0.75


76 1/2 + 11 5/6 =
a. 87 1/2
b. 88 1/3
c. 88 2/3
d. 88 5/6
e. 89 -
correct answer ✅B. 88 1/3


What is the decimal equivalent of 1/6 rounded to the nearest
thousandth?
a. 0.165
b. 0.666
c. 0.123
d. 0.167

,AFOQT Math Knowledge Exam Questions
And Answers
e. 0.176 -
correct answer ✅D. 0.167


1/6 + 7/12 + 2/ 3 =
a. 10/24
b. 2 1/6
c. 1 5/6
d. 1 5/12
e. 2 5/6 -
correct answer ✅D. 1 5/12


Which of the following is equivalent to 202,436?
a. 20,000 + 2,000 + 400 + 30 + 6
b. 2,000 + 40 + 300 + 6
c. 200,000 + 2,000 + 400 + 30 + 6
d. 200,000 + 2,000 + 4,000 + 300 + 6
e. 200,000 + 12,000 + 4,000 + 300 + 6 -
correct answer ✅C. 200,000 + 2,000 + 400 + 30 + 6

, AFOQT Math Knowledge Exam Questions
And Answers
The number line- left is -5 then blank on the right and then center is
0 then blank on the right.
What are the missing integers on this number line?
a. -4 and 1
b. -6 and 1
c. -6 and -1
d. 4 and 9
e. 5 and 8 -
correct answer ✅A. -4 and 1


1 1/2 is equal to
a. 0.50
b. 1.25
c. 2.50
d. 1.50
e. 0.150 -
correct answer ✅D. 1.50


If x/54 = 2/9, then x is
a. 12

Geschreven voor

Instelling
Statistics.
Vak
Statistics.

Documentinformatie

Geüpload op
29 mei 2025
Aantal pagina's
34
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$15.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Chloelunar University Of Nevada-Las Vegas
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
89
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
6
Documenten
13506
Laatst verkocht
10 uur geleden

Get study materials, exam answer packs, step-by-step assignment solutions, and much more. Learn more effectively and quickly. After acquiring any document, please always provide a review to ensure that our consumers are completely satisfied.Best Wishes!!!!!!

3.4

16 beoordelingen

5
6
4
4
3
1
2
0
1
5

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen