Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

CEA 201 FE Test Questions And Solutions | 402 Pages | Test Your Knowledge

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
402
Cijfer
A+
Geüpload op
15-06-2025
Geschreven in
2024/2025

1 The term microprogram was first coined by __________ in the early 1950s. a. M.V. Wilkes b. D. Siewiorek c. M. Sebern d. S. Tucker - ️ Correct Answer A 2 The set of microinstructions is stored in the __________. a. control address register b. control buffer register c. control memory d. control word - ️ Correct Answer C

Meer zien Lees minder
Instelling
CEA 201 FE
Vak
CEA 201 FE

Voorbeeld van de inhoud

CEA 201 FE Test Questions And Solutions

1 The term microprogram was first coined by __________ in the early

1950s.


a. M.V. Wilkes


b. D. Siewiorek


c. M. Sebern


d. S. Tucker - ✔️✔ Correct Answer A


2 The set of microinstructions is stored in the __________.


a. control address register


b. control buffer register


c. control memory


d. control word - ✔️✔ Correct Answer C

,3 The _________ contains the address of the next microinstruction to

be read.


a. control memory


b. control address register


c. control word


d. control buffer register - ✔️✔ Correct Answer B


4 When a microinstruction is read from the control memory it is

transferred to a _________.


a. control buffer register


b. control memory


c. control address register


d. control unit - ✔️✔ Correct Answer A


5 Which of the following is a control unit input?


a. IR

,b. ALU flags


c. clock


d. all of the above - ✔️✔ Correct Answer D


6 In executing a microprogram the address of the next

microinstruction to be executed is in which of the following

categories?


a. determined by instruction register


b. branch


c. next sequential address


d. all of the above - ✔️✔ Correct Answer D


7 The terms __________ relate to the relative width of

microinstructions.


a. packed/unpacked


b. hard/soft

, c. horizontal/vertical


d. direct/indirect - ✔️✔ Correct Answer C


8 The terms _________ microprogramming are used to suggest the

degree of closeness to the underlying control signals and hardware

layout.


a. hard/soft


b. horizontal/vertical


c. direct/indirect


d. packed/unpacked - ✔️✔ Correct Answer A


9 With _________ encoding one field is used to determine the

interpretation of another field.


a. resource


b. indirect


c. direct

Geschreven voor

Instelling
CEA 201 FE
Vak
CEA 201 FE

Documentinformatie

Geüpload op
15 juni 2025
Aantal pagina's
402
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$12.99
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF


Ook beschikbaar in voordeelbundel

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
jackline98 Stanford University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
269
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
152
Documenten
9860
Laatst verkocht
4 dagen geleden

Here you will find different past papers with correct and updated solutions .Please do not forget to leave a review after purchasing any document .Goodluck and success in advance.

3.3

61 beoordelingen

5
21
4
11
3
9
2
5
1
15

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen