Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

NAIL TECH: 2025 Theory Exam Mastery | 200+ Core Knowledge Questions | Milady-Based | Guaranteed Pass

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
26
Cijfer
A+
Geüpload op
11-09-2025
Geschreven in
2025/2026

MASTER THE SCIENCE BEHIND THE ART! ACE THE THEORY EXAM!

Instelling
NIC
Vak
NIC

Voorbeeld van de inhoud

NAIL TECHNICIAN THEORY EXAM QUESTION AND 100% VERIFIED
ANSWERS | GRADED A+ | GUARANTEED PASS!!


A ________________ nail is one with a square free edge that is rounded off at the
corner edges.

a. pointed
b. squoval
c. round
d. square
- answer-b. squoval

A buffer with a grit of 200 is considered to be a:

a. particle abrasive
b. medium-grit abrasive
c. fine-grit abrasive
d. grit abrasive
- answer-b. medium-grit abrasive

A nail technician's tools must be cleared and disinfected:

a. at the end of the day
b. at the end of the week
c. only when visibly contaminated
d. after each use
- answer-d. after each use

A normal nail grows forward from the:

a. lunula
b. nail bed
c. free edge
d. matrix
- answer-d. matrix

A normal, healthy nail is:

,a. smooth
b. brittle
c. all of these are correct
d. slightly blue is color
- answer-a. smooth

A process that joins together monomers to create very long polymer chains is
called:

a. rebalancing
b. positive reaction
c. molecular reaction
d. chain reaction
- answer-d. chain reaction

A State inspector can come into your salon at anytime.

a. True
b. False
- answer-A. true

A thin, natural material with a tight weave that becomes transparent when adhesive
is applied is:

a. linen
b. silk
c. paper
d. fiberglass
- answer-b. silk

A(n) _______ is a chemical that causes two surfaces to stick together

a. adhesive
b. monomer
c. polymer
d. plasticizer
- answer-a. adhesive

A(n) _______ is a monomer that joins different polymer chains together

, a. adhensive
b. cross-linker
c. oligomer
d. UV stabilizer
- answer-b. cross-linker

Aggressive filing can:

a. all of these are correct
b. injure the underlying tissue
c. result in a poor foundation for nail enhancements
d. damage the nail plate
- answer-a. all of these are correct

AIDS breaks down which body system?

a. immune system
b. integumentary system
c. circulatory system
d. lymphatic system
- answer-a. immune system

All monomer liquids and polymer powders are based on:

a. methacrylates
b. acrylates
c. ambacrylates
d. cyanoacrylates
- answer-a. methacrylates

Antiseptics:

a. can clean the hands of dirt and debris
b. contain no alcohol
c. are used to disinfect equipment
d. are safe to use on human skin
- answer-d. are safe to use on human skin

Bacteria:

Geschreven voor

Instelling
NIC
Vak
NIC

Documentinformatie

Geüpload op
11 september 2025
Aantal pagina's
26
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$15.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
MYNET Howard Community College
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
189
Lid sinds
1 jaar
Aantal volgers
16
Documenten
1496
Laatst verkocht
2 dagen geleden

3.7

36 beoordelingen

5
13
4
9
3
8
2
2
1
4

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen