Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Solution Manual for Accounting Information Systems, 4th Edition – Richardson, Chang, Smith – All Chapters Verified

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
337
Cijfer
A+
Geüpload op
10-12-2025
Geschreven in
2025/2026

Download the complete solution manual for Accounting Information Systems, 4th Edition by Vernon Richardson, Chengyee Janie Chang, and Rod E. Smith. This verified resource includes: Full coverage of all textbook chapters Accurate answers to multiple-choice and discussion questions Step-by-step solutions for exam preparation and graded assignments Covers key topics such as data analytics, business process modeling (BPMN), relational databases, internal controls, cybersecurity, and more Ideal for students, instructors, and professionals seeking to master AIS concepts and applications

Meer zien Lees minder
Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

SOLUTION MANUAL for Accounting Information Sys
. . . . .




tems 4th Edition by Vernon Richardson, Chengyee Janie
. . . . . . . .




Chang, Rod E. Smith . . .




All Chapters Fully Covered| Verified Questions & Accurate Solutions fo
. . . . . . . . .



r Exam Preparations| A+ GRADED
. . . .




Page.|.1

, Chapter.1:.Accounting.Information.Systems.and.Firm.Value.Multiple.

Choice.Questions

1. (LO.1-1).Accounting.information.systems

a. are.always.computerized.

b. report.only.financially.related.information.

c. are.information.systems.that.record,.process,.and.report.on.transactions.to.provide.financial.and.nonf
inancial.information.for.decision.making.and.control.

d. require.a.CITP.designation.to.understand.

Correct.Answer:.C



2. (LO.1-1).Which.of.the.following.is.a.characteristic.of.relevance?

a. Materiality

b. Timeliness

c. Verifiable

d. Cost.to.generate.Correct.Answer:.A



3. (LO.1-

2).Which.of.the.following.is.considered.to.be.mandatory.information.required.by.a.regulatory.body?

a. 10-Q.submission.to.the.Securities.and.Exchange.Commission

b. The.cost.to.produce.a.Samsung.Galaxy

c. The.number.of.organic.bananas.that.are.sold.at.Whole.Foods.on.July.28

d. The.cost.to.build.an.all-new.Starbucks.restaurant.in.Shenzhen,.China.Correct.Answer:.A



4. (LO.1-4).The.correct.order.of.events.in.the.value.chain.is

a. Inbound.logistics.➛.Operations.➛.Service.

b. Inbound.logistics.➛.Outbound.logistics.➛.Marketing.and.sales.



Page.|.2

,c. Inbound.logistics.➛.Operations.➛.Outbound.logistics.

d. Inbound.logistics.➛.Operations.➛.Marketing.and.Sales.

Correct.Answer:.C



5. (LO.1-8).Which.system.contributes.information.on.direct.labor.to.a.cost.accounting.system?

a. Supply.chain.management.system.(SCMS)

b. Financial.reporting.system.(FRS)

c. Customer.Relational.Management.System.(CRM)

d. Human.resource.management.system.(HRMS).Correct.Answer:.D



6. (LO.1-7).A.supply.chain

a. supplies.jewelry.chains.

b. refers.to.the.flow.of.materials,.information,.payments,.and.services.

c. is.similar.in.function.and.purpose.to.the.value.chain.

d. does.not.apply.to.a.service.firm.like.an.accounting.firm.

Correct.Answer:.B



7. (LO.1-7).Customer.relationship.management.software.does.not.include.information.about

a. current.customers.

b. prospective.customers.

c. former.customers.

d. current.employees.

Correct.Answer:.D



8. (LO.1-
6).An.information.system.that.measures.and.records.accounting.transactions.and.reports.them.in.the.financial.s
tatements.is.called.a

a. financial.reporting.system.(FRS).
Page.|.3

, b. enterprise.system.(ES).

c. manufacturing.system.(MS).

d. cost.accounting.system.

Correct.Answer:.A



9. (LO.1-
3).What.is.the.name.of.the.position.for.a.person.responsible.for.determining.Information.needs.of.a.business.a
nd.designing.a.system.to.meet.those.needs?

a. Chief.information.officer

b. Controller

c. IT.auditor

d. Systems.analyst.Correct.Answer:.D



10. (LO.1-
9).The.balance.sheet.account.most.likely.affected.by.an.AIS.investment.in.supply.chain.management.so
ftware.would.be

a. inventories.

b. fixed.assets.

c. cash.and.cash.equivalents.

d. unearned.revenue.

Correct.Answer:.A



11. (LO.1-7).The.software/system.that.helps.make.sure.the.retail.firm.doesn‘t.have.a.stockout.is

a. supply.chain.management.software.

b. customer.relationship.management.software.

c. enterprise.systems.

d. human.resource.systems.

Correct.Answer:.A


Page.|.4

Gekoppeld boek

Geschreven voor

Vak

Documentinformatie

Geüpload op
10 december 2025
Aantal pagina's
337
Geschreven in
2025/2026
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

$29.49
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper
Seller avatar
TESTBANKNURSEHUB
4.0
(2)

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
TESTBANKNURSEHUB Chamberlain College Of Nursing
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
8
Lid sinds
8 maanden
Aantal volgers
0
Documenten
3060
Laatst verkocht
1 week geleden
your document plug

I offer all types of documents notes, exams and study guide practice exams. Feel free to contact me for any clarification and document prices.

4.0

2 beoordelingen

5
0
4
2
3
0
2
0
1
0

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen