Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

Test Bank for Basic Medical Language 5th Edition by Brooks.

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
7
Cijfer
A+
Geüpload op
22-02-2022
Geschreven in
2021/2022

Test Bank for Basic Medical Language 5th Edition by Brooks. Test Bank for Basic Medical Language 5th Edition by Brooks. Test Bank for Basic Medical Language 5th Edition by Brooks. Test Bank for Basic Medical Language 5th Edition by Brooks.

Meer zien Lees minder
Instelling
Vak

Voorbeeld van de inhoud

Lesson 1: Introduction to Medical Language, Body Structure, and Oncology
LaFleur: Basic Medical Language, 5th Edition


MULTIPLE CHOICE

1. The primary meaning of a term is conveyed by the:
A. suffix
B. prefix
C. word root
D. combining vowel
ANS: C PTS: 1 REF: 5 OBJ: 2
TOP: Medical Term Building

2. The word part attached to the beginning of a word root is the:
A. prefix
B. suffix
C. combining vowel
D. word root
ANS: A PTS: 1 REF: 5 OBJ: 2
TOP: Medical Term Building

3. A suffix meaning pertaining to is:
A. -al
B. -oid
C. -oma
D. -logy
ANS: A PTS: 1 REF: 9 OBJ: 3
TOP: Word Parts

4. The meaning of the suffix -genic is:
A. pertaining to
B. one who studies and treats (specialist, physician)
C. study of
D. producing, originating, causing
ANS: D PTS: 1 REF: 9 OBJ: 2
TOP: Word Parts

5. The term meaning the study of cells is:
A. cytology
B. histology
C. pathology
D. oncology
ANS: A PTS: 1 REF: 17 OBJ: 3
TOP: Medical Terms Built from Word Parts

6. The term meaning pertaining to the internal organs is:
A. histology
B. visceral
C. cytoid
D. epithelial
ANS: B PTS: 1 REF: 17 OBJ: 3
TOP: Medical Terms Built from Word Parts

7. The combining form referring to the tissue that is the major covering of the external surface of the

, 9. A combining form meaning tumor is:
A. cyt/o
B. path/o
C. onc/o
D. sarc/o
ANS: C PTS: 1 REF: 9 OBJ: 2
TOP: Word Parts

10. The combining form carcin/o means:
A. disease
B. tumor
C. cancer
D. flesh
ANS: C PTS: 1 REF: 9 OBJ: 2
TOP: Word Parts

11. The suffix -stasis means:
A. out of control
B. tumor
C. cancer
D. control, stop
ANS: D PTS: 1 REF: 9 OBJ: 2
TOP: Word Parts

12. The term meaning physician who studies diseases is:
A. pathogenic
B. pathologist
C. oncology
D. oncologist
ANS: B PTS: 1 REF: 17 OBJ: 3
TOP: Medical Terms Built from Word Parts

13. The term meaning resembling fat is:
A. lipoid
B. lipoma
C. visceral
D. cytoid
ANS: A PTS: 1 REF: 17 OBJ: 3
TOP: Medical Terms Built from Word Parts

14. Oncology is the study of:
A. tumors
B. cells
C. disease
D. tissues
ANS: A PTS: 1 REF: 17 OBJ: 3
TOP: Medical Terms Built from Word Parts

15. The medical term used to indicate the transfer of disease beyond the tissue or organ of origin is:
A. carcinoma
B. visceral
C. sarcoma
D. metastasis
ANS: D PTS: 1 REF: 17 OBJ: 3

TOP: Medical Terms Built from Word Parts

Geschreven voor

Instelling
Vak

Documentinformatie

Geüpload op
22 februari 2022
Aantal pagina's
7
Geschreven in
2021/2022
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€12,84
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Slicke Alliant International University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
83
Lid sinds
5 jaar
Aantal volgers
80
Documenten
934
Laatst verkocht
6 maanden geleden

3,6

10 beoordelingen

5
4
4
2
3
1
2
2
1
1

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen