Geschreven door studenten die geslaagd zijn Direct beschikbaar na je betaling Online lezen of als PDF Verkeerd document? Gratis ruilen 4,6 TrustPilot
logo-home
Tentamen (uitwerkingen)

ICC General Requirements Practice Exam/ Q&A/ A+ Score Solution

Beoordeling
-
Verkocht
-
Pagina's
5
Cijfer
A+
Geüpload op
31-10-2024
Geschreven in
2024/2025

ICC General Requirements Practice Exam/ Q&A/ A+ Score Solution. Terms like: Who performs a structural observation? A) the RDP in responsible charge B) The special inspector C) The contractor D) The building official - Answer: A) the RDP in responsible charge Who prepares the statement of special inspections? A) The building official B) The contractor C) The owner D) The RDP - Answer: D) The RDP Who is in charge of reviewing and approving reports? A) The building official B) The contractor C) The owner D) The RDP - Answer: D) The RDP ICC exams are based on which document? a) ACI b) IBC c) ASTM - Answer: B) IBC Who is in charge of giving "approval to proceed" A) The building official B) The contractor C) The owner D) The RDP - Answer: A

Meer zien Lees minder
Instelling
ICC General Requirements
Vak
ICC General Requirements

Voorbeeld van de inhoud

ICC General Requirements Practice Exam/
Q&A/ A+ Score Solution
Who performs a structural observation?
A) the RDP in responsible charge
B) The special inspector
C) The contractor
D) The building official - Answer: A) the RDP in responsible charge


Who prepares the statement of special inspections?
A) The building official
B) The contractor
C) The owner
D) The RDP - Answer: D) The RDP


Who is in charge of reviewing and approving reports?

Page 1 of 5

, A) The building official
B) The contractor
C) The owner
D) The RDP - Answer: D) The RDP


ICC exams are based on which document?


a) ACI
b) IBC
c) ASTM - Answer: B) IBC


Who is in charge of giving "approval to proceed"
A) The building official
B) The contractor
C) The owner
D) The RDP - Answer: A


Who responds to reports of uncorrected discrepancies?
A) The building official
B) the contractor
C) The owner
D) The RDP - Answer: D) The RDP


What does a special inspector's job NOT entail while on the job site?
A) instructing the contractor’s workers on how to do their job

Page 2 of 5

Geschreven voor

Instelling
ICC General Requirements
Vak
ICC General Requirements

Documentinformatie

Geüpload op
31 oktober 2024
Aantal pagina's
5
Geschreven in
2024/2025
Type
Tentamen (uitwerkingen)
Bevat
Vragen en antwoorden

Onderwerpen

€8,24
Krijg toegang tot het volledige document:

Verkeerd document? Gratis ruilen Binnen 14 dagen na aankoop en voor het downloaden kun je een ander document kiezen. Je kunt het bedrag gewoon opnieuw besteden.
Geschreven door studenten die geslaagd zijn
Direct beschikbaar na je betaling
Online lezen of als PDF


Ook beschikbaar in voordeelbundel

Maak kennis met de verkoper

Seller avatar
De reputatie van een verkoper is gebaseerd op het aantal documenten dat iemand tegen betaling verkocht heeft en de beoordelingen die voor die items ontvangen zijn. Er zijn drie niveau’s te onderscheiden: brons, zilver en goud. Hoe beter de reputatie, hoe meer de kwaliteit van zijn of haar werk te vertrouwen is.
Pronurse1 Alabama State University
Volgen Je moet ingelogd zijn om studenten of vakken te kunnen volgen
Verkocht
2527
Lid sinds
2 jaar
Aantal volgers
64
Documenten
3433
Laatst verkocht
2 maanden geleden
passionate tutor

I am passionate and reliable in my work as a tutor, for all your assignments and questions on Various subjects, please don't hesitate to reach out to me. May you Prosper in your field of studies.

4,2

601 beoordelingen

5
313
4
164
3
89
2
24
1
11

Recent door jou bekeken

Waarom studenten kiezen voor Stuvia

Gemaakt door medestudenten, geverifieerd door reviews

Kwaliteit die je kunt vertrouwen: geschreven door studenten die slaagden en beoordeeld door anderen die dit document gebruikten.

Niet tevreden? Kies een ander document

Geen zorgen! Je kunt voor hetzelfde geld direct een ander document kiezen dat beter past bij wat je zoekt.

Betaal zoals je wilt, start meteen met leren

Geen abonnement, geen verplichtingen. Betaal zoals je gewend bent via iDeal of creditcard en download je PDF-document meteen.

Student with book image

“Gekocht, gedownload en geslaagd. Zo makkelijk kan het dus zijn.”

Alisha Student

Bezig met je bronvermelding?

Maak nauwkeurige citaten in APA, MLA en Harvard met onze gratis bronnengenerator.

Bezig met je bronvermelding?

Veelgestelde vragen